0403549617. MOISIONTIE 2. NOUSIAINEN

Xmeal Hampurilaisravintola aukesi 
Ravintola Pohojanporttiin 4.2.2020 Kello 11.00.
Tervetuloa Herkuttelemaan! 

Hyväntekeväisyyttä.

💗 Moisiokoti. Nousianen 💗

Ajatus, idea, toteutus.

Moisiokoti on ollut lähes tulkoon kaikkien huulilla jo kauan ja jokainen on varmasti ollut huolissaan jutuista ja kirjoituksista joita on paikasta kirjoiteltu.

Pohojanportti ei ota kantaa kirjoituksiin vaan haluaa nyt tuoda julki ajatuksen joka kehkeytyi ideaksi ja sitä myötä toteutettavaksi Pitkäperjantaina 19.4.2019.

Haluamme jakaa iloa ja kiitosta Moisiokodin asukkaille sekä henkilökunnalle siitä että he ovat jaksaneet media myllytyksestä huolimatta.
He ovat ansainneet pienen hetken jolloin he kaikki saavat nauttia elävästä musiikista sekä herkullisista antimista.

Isoon projektiin tarvitaan aina apuja. MinttuMaarian makeat ja suolaiset yritys lähti välittömästi hyväntekeväisyyteen mukaan ja tekee tarjottavat järjestämäämme musiikki hetkeen. ❤️

Musiikista tulee vastaamaan Markku Ketola jolla on kokemusta myös ikääntyneille esiintymisestä. Hän osaa varmasti valita kauneimmat laulut kuultavaksi. ❤️

Tämän idean toteutukseen meni aikaa, mutta uskomme että se on myös sen arvoista. Haluamme kaikki osallistujat valaa uskoa hyvään sekä positiiviseen ajatteluun. Yhdessä tehdään isoja tekoja joilla on suuri merkitys meille kaikille henkilökohtaisesti ❤️

Kiitos että saamme yrittää Nousiaisten hienossa kylässä.

Positiivisin terveisin : Virve ja Jouni Lankosaari ❤️💙


Vakka-Suomen Sanomat 4.10.2019

Valtakunnallisesti vietettävän kansainvälisen Eläinten päivän kunniaksi neljä nousiaislaista yritystä päätti muistaa eläinten parissa tärkeää työtä tekeviä tahoja.

Mynämäessä oli 18.9. operaatio, jossa Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistys ja Mietoisten VPK:n eläinryhmä pelasti kissapopulaation ja varsinkin kiipeliin jääneet kissanpennut. Pelastusoperaation jälkeen kissat saivat tarvitsemansa hoidon Mynämäen yhteisvastaanottopisteen kunnaneläinlääkärien luona.

K-market Nousiaisten kauppiaat Juha-Pertti ja Minna Ahtinen ja Tamminaulan Marjaana Norrgård lahjoittivat Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistykselle kissanruokaa ja -hiekkaa, Ravintola Pohojanportin Jouni Lankosaari Mietoisten VPK:n Mynämäessä mukana olleille eläinryhmän jäsenille lahjakortit Pohojanportin lounaalle ja Maalaiskaffelan Katri Dunderfelt lahjakortin, jolla Mynämäen eläinlääkäritiimi saa herkutella täytekakulla. Mietoisten VPK:n ja eläinlääkärien lahjakortit toimitetaan heille lähipäivinä.

Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Carita Rauvola on iloisesti yllättynyt lahjoituksista varsinkin, kun nyt kissanpentuja on todella runsaasti heillä hoidettavana. Rauvola muistuttaa kissojen omistajia, että leikkauttaisivat, rokottaisivat ja siruttaisivat kissansa, niin ei tulisi sairaita villikissoja ja karkulaisten omistajat löytyisivät.

- Eläinten hyväsi tehtävä työ on tärkeää ja usein kovin raskasta varsinkin henkisesti, kun törmää koviinkin eläinkohtaloihin ja vielä tänäkin päivänä ihmisten välinpitämättömyyteen eläimiä kohtaan. Niin eläinsuojeluyhdistykset kuin VPK-laisetkin tekevät vapaaehtoistyötä ja Mynämäen eläinlääkärit ovat todella omistautuneita työhönsä, joten päätimme ilahduttaa näitä tahoja, nousiaislaiset yrittäjät toteavat.