Pohojanportin ohjeistus asiakkaille

- Näillä rajoituksilla ja ohjeilla vähennetään koronaviruksen tartuntariskiä.

- Valtioneuvosto on tartuntatautilain 58 a §:n nojalla määrännyt ravitsemisliikkeiden toiminnan väliaikaisesta rajoittamisesta tartuntataudin leviämisen estämiseksi.

- Ravintolat ja kahvilat avattiin asiakkaille tietyin rajoituksin samaan aikaan koko maassa 1. kesäkuuta. Silloin tuli voimaan laki tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta.

- Ravitsemisliikkeen aukioloaika:

MAANANTAI : SULJETTU

TIISTAI : SULJETTU

KESKIVIIKKO: 11.00 - 20.00

TORSTAI : 11.00 - 20.00

PERJANTAI : 11.00 - 02.00

LAUANTAI : 12.00 - 02.00(03)

SUNNUNTAI : 12.00 - 18.00

- Suluissa olevat kellon ajat ovat mahdollisia"jatkoaikoja", joilla voidaan joustaa Pohojanportin sulkemista tilanteen mukaan.

- Ravitsemisliikkeen kaikille asiakkaille on taattava istumapaikka .Tämä on Pohojanportissa 80 henkilöä ja tätä valvoo henkilökunta sekä järjestyksenvalvoja.

- Asiakkaiden välistä etäisyyttä ja sijoittelua koskevat ravitsemistoiminnan rajoitukset perustuvat siihen, että niiden avulla vähennetään tartuntariskiä avattaessa ravitsemusliikkeiden toimintaa asteittain. Pohojanportin sisällä olevat pöydät sekä tuolit on järjestetty siten että asiakkailla olisi mahdollisimman turvallista asioida. Näitä ei saa siirtää tai muuttaa niiden järjestystä.

- Jos sinulla on jotain flunssan oireita, jääthän kotiin.

- Henkilökunta desinfioi/pesee paikkoja säännöllisesti.

- Ravintolasta löytyy kahdelta tv:ltä sekä etuovelta korona ohjeet.

- Käsienpesupaikat löytyvät WC tiloista.

- Ensisijaisesti pese kädet aina, vaikka noutaisit vain ruuan. Huolehdi käsien pesusta myös kesken päivän. Käsien desinfiointiaineita on ulko-ovella sekä tiskillä. Käytä niitä!

- Muista jonottaa turvallisen välimatkan päässä omaa vuoroasi.

- Huolehdithan turvaväleistä.

- Suosittelemme kortilla maksamista.

- Kuuntele tarvittaessa henkilökunnan ohjeistuksia. Jos asiakas ei noudata valtioneuvoksen ohjeistuksia, on henkilökunnalla velvollisuus poistaa henkilö ravintolasta.

-Kaikki muut anniskeluun liittyvät lainsäädökset ovat voimassa normaalisti.

- Henkilökunta auttaa sinua tarvittaessa lisäkysymyksissä.

- Huolehditaan yhdessä säännöksien noudattamisesta ja toivotaan että saamme tilanteen yhteiskunnassamme normalisoitumaan!