POHOJANPORTIN KORONAOHJEET!

Pohojanportin ohjeistus asiakkaille.

- Näillä rajoituksilla vähennetään koronaviruksen tartuntariskiä.

- Valtioneuvosto on tartuntatautilain 58 a §:n nojalla määrännyt ravitsemisliikkeiden toiminnan väliaikaisesta rajoittamisesta tartuntataudin leviämisen estämiseksi.

- Ravintolat ja kahvilat avataan asiakkaille tietyin rajoituksin samaan aikaan koko maassa 1. kesäkuuta. Silloin tulee voimaan laki tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta. Laki on voimassa 1.6.2020-31.10.2020. välisenä aikana jollei toisin määrätä.

- Ravitsemisliikkeiden aukioloaika on säädetty kello 6.00-02.00

ja anniskeluaika enintään kello 01.00 saakka.

Pohojanportti palvelee toistaiseksi:

MAANANTAI : SULJETTU

TIISTAI : SULJETTU

KESKIVIIKKO: 11.00 - 20.00 

TORSTAI : 11.00 - 20.00 

PERJANTAI : 11.00 - 00.00

LAUANTAI : 12.00 - 00.00 

SUNNUNTAI : 12.00-18.00 

- Keittiö sulkeutuu 30min ennen ravintolan sulkeutumista.

- Ravitsemisliikkeen asiakkaiden enimmäismäärä on sisätiloissa rajattu 75% normaalista. Tämä on Pohojanportissa 60 henkilöä ja tätä valvoo henkilökunta sekä järjestyksenvalvoja.

- Asiakkaiden välistä-etäisyyttä ja sijoittelua koskevat ravitsemistoiminnan rajoitukset perustuvat siihen, että niiden avulla vähennetään tartuntariskiä avattaessa ravitsemusliikkeiden toimintaa asteittain. Pohojanportin sisällä olevat pöydät sekä tuolit on järjestetty siten että asiakkailla olisi mahdollisimman turvallista asioida. Näitä ei saa siirtää tai muuttaa niiden järjestystä.

- Jos sinulla on jotain flunssan oireita, jääthän kotiin.

- Ensisijaisesti pese kädet aina vaikka noutaisit vain ruuan. Huolehdi käsien pesusta myös kesken päivän. Myös käsien desinfiointiaineita on ulko-ovella sekä tiskillä. Käytä niitä!

- Muista jonottaa turvallisen välimatkan päässä omaa vuoroasi.

- Huolehdithan turvaväleistä.

- Suosittelemme kortilla maksamista.

- Huolehditaan yhdessä säännöksien noudattamisesta ja toivotaan että saamme tilanteen yhteiskunnassamme normalisoitumaan!

- Kuuntele tarvittaessa henkilökunnan ohjeistuksia. Jos asiakas ei noudata valtioneuvoksen ohjeistuksia on henkilökunnalla velvollisuus poistaa henkilö ravintolasta.

-Kaikki muut anniskeluun liittyvät lainsäädökset ovat voimassa normaalisti.